Over ons

Welkom op de Biosalon site!
Al sinds 2013 worden er in de salon biologische producten gebruikt voor je haar-én (hoofd)huid.
Een bewuste keuze, omdat tijdens mijn opleiding een allergie werd vastgesteld.
Tijdens de opleiding schoonheidsverzorging kon mijn huid goed herstellen.
Na veel werkervaring te hebben opgedaan met meer kennis over de ingrediënten die er gebruikt worden was het een (bio!) logische keus om te gaan werken met werkstoffen uit de natuur.

Heel blij ben ik met mijn leveranciers die, net als ik, met volle aandacht & passie werken aan goede, biologische producten met respect voor mens en natuur. Naast kwalitatief hoogwaardige producten hecht ik veel waarde aan vakkennis en nascholing. Daarom volg ik jaarlijks diverse trainingen en ben ik in het bezit van een specialisatie Acne. De Biosalon is Skin en ANBOS geregistreerd, door deze registratie mag je kwaliteit verwachten!

Alle behandelingen worden in stilte uitgevoerd. Want in stilte voel je beter, kom je tot rust en kun je optimaal genieten van je behandeling.

Meer info? Vul op de homepage je gegevens in en krijg alle behandelingen overzichtelijk toegestuurd.

De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt, vind je hier in de webshop terug. Er komen regelmatig nieuwe producten bij. Mocht jouw favoriete Lakshmi product er nog niet tussen staan mail dan gerust naar: info@debiosalon.nl veel kijkplezier!

Openingstijden De Biosalon:

Maandag: 9:00-18:00
Dinsdag: 9:00-14:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-14:00
Vrijdag: 9:00-18:00

 

Afspraak maken