Over ons

Welkom op de Biosalon site!
Al sinds 2013 worden er in de salon biologische producten gebruikt voor je haar-én (hoofd)huid.
Een bewuste keuze, omdat tijdens mijn opleiding een allergie werd vastgesteld.
Er werd geadviseerd om een ander beroep te kiezen, want door de agressieve stoffen zal deze allergie steeds weer gaan opspelen. Maar gelukkig is er nog veel meer mogelijk!

Tijdens de opleiding schoonheidsverzorging kon mijn huid goed herstellen.
Na veel werkervaring te hebben opgedaan met meer kennis over de ingrediënten die er gebruikt worden was het een (bio!) logische keus om te gaan werken met werkstoffen uit de natuur.

Ik ben daarom heel blij met het merk Lakshmi, een merk wat al meer dan 35 jaar met aandacht & passie werkt aan goede, biologische producten met respect voor mens en natuur.

Je kunt in de Biosalon terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, makeup en korte behandelingen zoals epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen benen of harsen gezicht. Vul op de homepage je gegevens in en krijg alle behandelingen overzichtelijk toegestuurd.

De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt, vind je hier in de webshop terug.  Er komt regelmatig nieuwe producten bij. Mocht jouw favoriete Lakshmi product er nog niet tussen staan mail dan gerust naar: info@debiosalon.nl veel kijkplezier!

Openingstijden De Biosalon:

Maandag: 9:00-18:00
Dinsdag: 9:00-14:00 – 19:00-21:00
Woensdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-18:00