Gezichtsbehandelingen

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk bij De Biosalon. Korte behandelingen zoals epileren, harsen , verven wimpers en wenkbrauwen. En uitgebreide behandelingen zoals hieronder beschreven.
Alle behandelingen worden persoonlijk afgestemd op de behoefte van je huid. En alle behandelingen worden met aandacht en in alle rust gedaan.
Het zijn stiltebehandelingen zodat er totale ontspanning heerst en de behandelingen goed uitgevoerd kunnen worden.
De gezichtsbehandelingen zijn onderverdeeld in de volgende groepen:
  • Anti age
  • Hydratatie
  • Verzorgen/reinigen
  • Anti age/hydratatie/reinigen & meditatie
Hieronder een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden:
Timeless CUPPING gezichtsbehandeling.

Een uitgebreide gezichtsbehandeling met bindweefselmassage icm cupping zorgen voor een goed doorbloede, roze huid. Het aanmaak van collageen wordt gestimuleerd icm een serum of ampul met pure werkstoffen maakt deze behandeling een echte anti age Booster! Inclusief anti age speciaal-masker.

Peel-off Anti-age gezichtsbehandeling.

De speciale oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen. De AHA fruitzuur peeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid.
Reiniging, aha fruitzuurpeeling, verwijderen onz, epileren, massage, ampul, algenmasker, dagvz, dagmakeup.

Warming up gezichtsbehandeling. 

Een uitgebreide gezichtsbehandeling met een warmtepakking. Alle werkstoffen worden in de huid ‘geperst’ en daarom zul je het resultaat nog lang zien én voelen! Geeft energie en voeding aan de huid en werkt liftend.

Me-Time quick korte gezichtsbehandeling.

Een korte oppep behandeling met keuze uit een sterk liftend ampul, of een massage met voedend serum.
Reiniging, peeling ampul of serum, dagvz.

Zonnegroet relax gezichtsbehandeling.

Je hoofd even helemaal leegmaken. Ontspannend & Anti aging.
Reiniging, peeling, massage, masker, dagvz.

Namasté acne/reinigingsbehandeling.

Detox voor je huid!
Reiniging, fruitzuurpeeling, verwijderen onzuiverheden,masker,dagvz.

Ayurveda gezichtsbehandeling.

Een totale gezichtsbehandeling met vele verrassende extra’s aangepast op jou Dosha type. Anti-Aging, ontspanning en een moment van rust staan centraal in deze behandeling.
Ervaar, geniet en relax!
Voetenscrub, reiniging, peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage, masker, dagverzorging, dagmakeup, hand-en voet massage.

Alle gezichtsbehandelingen zijn eco/bio en bevatten zuivere, natuurlijke ingrediënten. Zijn vrij van synthetische toevoegingen en zijn niet op dieren getest.

Voor het hele behandeloverzicht stuur ik je graag een prijslijst toe per mail. Vul hiervoor je contactgegevens in op de homepage of stuur een email naar:
Afspraak maken